Contacteer mij

Vanwege privacyredenen is het moeilijk om overdag, tijdens een behandeling, de telefoon te benantwoorden. Om de communicatie zo goed mogelijk te laten verlopen kunt u kiezen tussen de volgende manieren om contact met mij op te nemen.

Via het vaste telefoonnummer. Dit nummer is op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur bereikbaar en wordt de telefoon door de (Livio) secretaresse beantwoord. Zij noteert uw contactgegevens, bij voorkeur uw mobiele telefoonnummer.

NIEUW: via het mobiele telefoonnummer. Dit nummer staat 24 uur per dag tot uw beschikking. Via dit mobiele nummer kunt u ook buiten de kantooruren contact met mij opnemen. Daarnaast is het mogelijk om korte berichten of vragen te sturen door middel van “what’s app” of “sms”. Vooral waar het korte vragen of het plannen van een afspraak betreft is dit verreweg de snelste manier.

Via het onderstaande contactformulier. Na het invullen en het versturen van dit contactformulier wordt dan zo snel mogelijk contact met u gezocht om de gestelde vragen te beantwoorden.

Adres

Wiedenbroeksingel 4 7481 BT Haaksbergen

Telefoon 24/7

06 20 33 53 13

Email

info@osteopathiebalk.nl